Smil :)


Tiddelibom og huttemei tu!Latter og kos

God morgen! I natt har jeg og Andrea overnattet hos Marthe, når foreldrene våres har vært på Tyrollerfest og vi ikke får være aleine hjemme, men vi har ledd mye og kost oss med godis ^^
Spilt Slender, noe som er veeeeldig skummelt, turte ikke å gå ut i skogen utafor etter det... 

 

 

Søte oss det <3 (fra venstre: Marthe, Meg, Andrea)

nå har vi spist frokost, skypet og hører på marthe spille viva lavida <3

Ha en koooselig søndag alle sammen :)

Høst inspirasjon.

Gangnam style!

Noen på trinnet som laget dans til Gangnam style på skolen ^^

  

Nye strømmen!

HAllo :) Nå har jeg kommet hjem fra strømmen med Marthe og Mamma! Skikkelig kult, men veldig uvant og mye dyrere butikker.. Eneste stedet jeg kjøpte noe var på NewYorker og godteributikken, også spiste vi på restauranten "Eataly" og tok dessert på Ben&Jerrys.

Begge to fra New Yorker ^^
Sorry for dårlig bilder, men kameraet er tom for strøm :/
Ja, hva syntes du? :) 

sosial - usosial

Heihei! I dag har jeg vært på skolen og faktisk spilt el-gitar! Det er rart for meg som bare er vant til vanlig kassegitar.. men ja, har også vært på elevstøtte møte, det var litt morro. men ja, har funnet ut at jeg er både sosial og usosial, og det var jeg i går og i forigår også! Har nemlig sitti på skype tre dager på rad og skypa med Marthe, Julie og Eirik, og bittelitt med Runa da ^^ Det er jo så morsomt! koselig er det også <3 Det er det jeg har holdt på med denne uka. Ellers har jeg vært på korpset og vært hekta på Instagram som vanlig :3

Er du hekta på skype innimellom?

#Instalover

@Thesunnyone 

 


En god gjerning! - Tv aksjonen

Heihei! I dag har jeg for det meste rydda skapet på rommet mitt.. Men har også gjort en god gjerning da! Jeg, Marthe og Pappa har nemlig gått bøssebærere for å samle inn penger til Amnesty International. Vi gikk faktisk to forskjellige ruter, vi brukte sånn ca. 3 og en halv time tilsammen, koselig da :)

 

-Har du gått bøssebærer?

Halloween Edit ^^

Hahah, kjeda meg litt i går så jeg redigerte et bilde littegranne, brukte picmonkey hvis noen lurte ;)Ja, hva syntes du?

Loppehelg og Trilvli-dager.

Heihei, blir litt lite blogging nå for tida.. Men i helga har det vært Loppemarked på Slattum, vinterens første "snøfall" kom brått på søndag morgen og vi måtte lage tak av pressenning over møblene som sto ute, det var veldig kaldt når vi skulle pakke vekk alle tingene i sluddvær, men det viste seg, tross til litt snø at vi hadde fått ny rekord! Så takk for støtten alle som var med å kjøpte! ^^  Runa overnattet hos meg fra Lørdag til Søndag og, ja.. vi spilte gitar og faktisk fiksa en gitar og bare skravla til langt på natta.
På skolen denne uka har vi hatt noe som heter Trivlidagene, der vi kunne velge mellom mange forskjellige ting å gjøre. Dag 1 lagde jeg såpe og Hudkrem, dag 2 lagde jeg mat og dag 3 så jeg på film.

 Ja og je har faktisk begynt å spille gitar sånn sirka hele tiden nå, har lært meg fingerspill på Teardrops on my guitar ^^

 

-Sunniva ^^

Feriekos - shopping, regnvær, sol, hundepass og lange gåturer på fjellet.

Heihei, skolen har startet etter høstferien og vinteren er snart på vei. Nå som det begynner å bli kaldt ute, burde jeg nesten skaffe meg et nytt design, da trenger jeg litt hjelp..
Er det noen som vet om et sted jeg kan få fine design? eller evt. kan lage til meg? i såfall, ikke for jentete og rosa greier.. 

I høstferien som sagt har jeg vært i London med Mamma, det var kos :) vi kom frem med flyet ganske seint, var ikke på hoteller før sånn halv elleve tden. På mandag regna det, så vi tok oss en tur på madame tussauds,  morro, men aaalt for fult.. Når vi var ferdig der hadde det slutta å regne, da gikk vi litt rundt der madame tussauds var og tok oss noe å spise, det er første gangen jeg har smakt pannekaker med eggerøre og bacon! Kjempegodt! Litt seinere gikk vi på hotellet og slappa av før vi tok undergrounden til London eye og Big ben. Da var det heldighvis blitt sol! så vi fikk solnedgangen med oss på london eye ^^  Dagen etter (siste dagen vår i London) dro vi å shoppa litt og sånn.  Etter det tok vi en red double decker til covent garden, tok oss en tur til starbucks og gikk rundt på et marked. Når vi hadde shoppa litt der tok vi undergrounden til westfield og shoppa litt der! spessielt på Lakeland, hvor de har mye bakeutstyr! Så dro vi til hotellet og la fra oss tinga våres, for å så dra til carnaby street å handle på David and Goliath. Skikkelig kul butikk for ungdommer assa! Så fant vi oss en koselig restaurant vfor å spise litt. Vi skulle stå opp klokka halv 6 for å rekke flyet hjem til lille Norge, så da dro vi til hotellet og la oss til å sove. 


 Smil litt da jente! du er liksom med the beatles her! :PSer dopa ut. jeg vet det.. jeg har blitt spøkæls ^^namnam.. red velvet cupcake på the hummingbird bakery <3London eye på kvelden 

 

Det var bare noen bilder fra London. Men jeg var også med Julie til skeikampen samme dag som vi kom hjem fra London! Koselig med lange gåturer og mye godis ^^

Deksel fra London

 

Ja, ble litt mange bilder, men det går bra ^^ 
-Hva har du gjort i ferien? 


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012

kategorier


Bilder
Blogg
Film!
Frankrike - Italia
Fritids
Helg <3
Hverdag
Info
inspirasjon
konsert
mat -kaker
NY BLOGG!
outfit
Random
Skolen!
sommerferie
Spørsmålsrunde
update

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits